Λιώνει η άσφαλτος στην Ινδία από τη ζέστη – 1.300 οι νεκροί

0

indiaΠερισσότεροι από 1.300 άνθρωποι έχουν πεθάνει τις τελευταίες ημέρες στην Ινδία λόγω του κύματος καύσωνα που πλήττει τη χώρα. Οι αρχές προειδοποιούν να μη βγαίνει κανείς έξω το μεσημέρι, ενώ οι εικόνες που δείχνουν την άσφαλτο σε δρόμους στο Νέο Δελχί να λιώνει, προκαλούν πραγματικά σοκ.

Η θερμοκρασία είναι κοντά στους 50 βαθμούς Κελσίου και μπορεί ο Μάιος να είναι συνήθως ένας από τους θερμότερους μήνες της χώρας, ωστόσο τα τελευταία χρόνια ο υδράργυρος σκαρφαλώνει σε νέα ρεκόρ. Ο καύσωνας οφείλεται σε θερμούς ανέμους από τα δυτικά και τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν ονομάσει το φαινόμενο «βόμβα ζέστης από το Πακιστάν»!

india2

india3

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΟι κρυφές σημειώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη
Επόμενο άρθροΈξι τραυματίες από χτύπημα κεραυνού στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού – Ο πανικός στο μνημείο σήμερα το πρωί
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.