American Odyssey: Σοφία Τσαλδάρη η επόμενη πρωθυπουργός της Ελλάδας

0

american

Η ελληνική κρίση και οι εξελίξεις της εγχώριας πολιτικής σκηνής φαίνεται πως απασχολούν και την τηλεοπτική μυθοπλασία. Η νέα δραματική σειρά “American Odyssey” του αμερικανικού δικτύου NBC -κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:00 – και …μυρίζει Ελλάδα.

Όπως γράφουν “Τα Νέα” στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς κάνει την εμφάνισή της η Σοφία Τσαλδάρη -την υποδύεται η Ιρλανδή Ορλά Μπρέιντι-, η γυναίκα που σύμφωνα με το σενάριο είναι η επόμενη πρωθυπουργός της Ελλάδας. Η δυναμική πολιτικός ταξιδεύει μέχρι τη Νέα Υόρκη για να συναντηθεί με αξιωματούχους της Ουάσιγκτον και να τους εκθέσει το πολιτικό της πλάνο.

Αυτήν τη φιλόδοξη γυναίκα σπεύδει να γνωρίσει η νεαρή Μάγια Ντέκερ, που αποτελεί τη δεύτερη ελληνική συμμετοχή στην παραγωγή, καθώς τον ρόλο ενσαρκώνει η ελληνοαμερικανίδα Έλενα Καμπούρη, ηθοποιός που, παρά τα 16 της χρόνια, μπήκε δυνατά στη βιομηχανία του θεάματος συμμετέχοντας σε δουλειές όπως η ταινία “The cobbler” με τον Ντάστιν Χόφμαν και η σειρά “Gossip Girl”.

Η πλοκή της σειράς στήνεται πάνω σε στρατιωτικά μυστικά, επιχειρηματική κατασκοπεία, παρασκηνιακές κινήσεις και φυσικά διαθέτει την απαραίτητη δόση συνωμοσιολογίας και εξωτερικών κινδύνων.

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=7PYepYHaitg

ΠΗΓΗzappit.gr
Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Δωρεάν Σπιρομέτρηση στους δημότες
Επόμενο άρθρο18χρονος τρόφιμος ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Ίδρυμα Ανηλίκων Βόλου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.