Συνεχίζονται οι εργασίες στο οικόπεδο της ΑΕΚ

0

1456897Οι εργασίες στο οικόπεδο της Ένωσης συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και το μόνο που απομένει πλέον για να ξεκινήσει ο καθαρισμός εντός του οικοπέδου είναι η άδεια περίφραξης από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Ιωνίας.
Σήμερα (20/5) στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκαν ειδικά μηχανήματα που απομάκρυναν τις σιδεριές στα πέριξ του οικοπέδου, με οχήματα της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής να είναι βρίσκονται εκεί για λόγους ασφαλείας.

Το “παρών” έδωσαν ο γενικός διευθυντής της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» Νίκος Στράτος και ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης, Στέλιος Σεραφείδης που επέβλεπαν τις εργασίες καθώς και αρκετός κόσμος.

Δείτε επίσης: Γήπεδο ΑΕΚ – Αποκλειστικό: Δηλώσεις Στέλιου Σεραφείδη στο Fx-news για τις εργασίες, την άδεια & τον Άρη Βασιλόπουλο! (video)

Το επόμενο βήμα για την ΑΕΚ είναι η έκδοση της άδειας για την περίφραξη του οικοπέδου, με τους ιθύνοντες της ομάδας να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους δήμους της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Ιωνίας και εν συνεχεία θα κάνουν την εμφάνιση τους οι μπουλντόζες για να καθαρίσουν το εσωτερικό.

Προχωράει το θέμα των σκουπιδιών στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το θέμα με τις σωρούς σκουπιδιών πίσω από το οικόπεδο της ΑΕΚ είναι μια υπόθεση που αφορά άμεσα την Ένωση και όπως φαίνεται υπάρχει λύση για την απομάκρυνση τους.

Το τελευταίο διάστημα γίνονται συζητήσεις ανάμεσα σε αρκετούς Δήμους για το θέμα των σκουπιδιών πίσω από το οικόπεδο της Ένωσης και όπως όλα δείχνουν βρίσκεται λύση.

ΠΗΓΗsport24.gr/
Προηγούμενο άρθρο“Η Μάχη της Κρήτης”… ένα Ελληνικό μάθημα για όλους τους “Ευρωπαίους”! (videos)
Επόμενο άρθροΝέα Γουινέα: Δείτε τους Ντάνι – Μια φυλή βγαλμένη από το παρελθόν
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.