Πανικός έγινε στο παζάρι-πανηγύρι για… τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα τη δεύτερη από τις τρεις ημέρες.

DSC_0212Βόλτες μπροστά από τους πάγκους των μικροπωλητών για κατοίκους από όλη την Αττική, αλλά για ψώνια… «μνημόνιο» και τη δεύτερη μέρα!!! Στα καταστήματα της περιοχής η κίνηση ήταν αυξημένη σε σχέση με την Πέμπτη αλλά πάλι κατώτερη των προσδοκιών.

DSC_0216Σε αντίθεση με την πρώτη μέρα οι παράνομοι μικροπωλητές ήταν πολλοί περισσότεροι…

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της ημέρας άνοιξαν με συναυλία του συγκροτήματος “Μουσικές Ελευθερίες”.

DSC_0197Γύρω στις 10.15 ανέβηκε στο stage η Μάρθα Φριντζήλα με τους “KUBARA PROJECT”. Να σημειώσουμε ότι είναι ένα από τα τρία συγκροτήματα του τριημέρου που θα πληρωθούν από τον Δ.Φ.Χ. (κόστος 3.100€ με Φ.Π.Α.).

DSC_0210

Προηγούμενο άρθροΙος, Ύδρα, Φολέγανδρος, τα 3 δημοφιλέστερα νησιά στη Μεσόγειο
Επόμενο άρθρο“300.000€ τα έσοδα του δήμου από την Πρωτομαγιά!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.