“Προσκοπικές Μνήμες από την Μικρά Ασία”

0

Από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

1Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24-5-2015 η εκδήλωση
‘’Προσκοπικές Μνήμες από την Μικρά Ασία’’ στην Πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου , Ν. Φιλαδέλφεια,
από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.
Προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση , στην εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνα, στη Ν. Ιωνία και ακολούθησε τρισάγιο , χαιρετισμός του Δημάρχου κου Βασιλόπουλου Άρη, καταθέσεις στεφάνων και ομιλίες επισήμων προσκεκλημένων. Το πρόγραμμα διανθήστηκε με μουσική από τη Μ. Ασία και προβολή
υλικού με την βοήθεια του Ιστορικού αρχείου του Σ.Ε.Π.
Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας κος Άρης Βασιλόπουλος, οι πατέρες 2Μιχαήλ, (εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδέλφειας, εφημέριος του ιερού Ναού Αγ. Σπυρίδωνα Ν. Ιωνίας) ο πατήρ Μανώλης (εφημέριος του ιερού ναού Αγ. Ιωάννου Ν. Μαδύτου), ο αντιδήμαρχος κος Λάλλος, ο δημοτικός σύμβουλος κος Αντωναρόπουλος, η αντιπρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ. κα Παπαλουκά, η κα Δερμάτη Εύα, έφορος Οικονομικών, εκ μέρους της Περιφέρειας Προσκόπων Δυτ. Αττικής , η κα Οικονομίδου Κική, εκ μέρους της Ε.Κ.Σ. Περιφέρειας Δυτ. Αττικής , ο αρχηγός του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ν.Χαλκηδόνας κος Τριγάζης Πολυνείκης, ο αρχηγός του 3ου Συστήματος Μυτιλήνης και πρώην Περιφερειακός Έφορος Λέσβου
Κος Μπαλάσκας Στρατής, το 1ο σύστημα Ναυτοπροσκόπων ΠΥ.ΒΑ., ο Υπαρχηγός συστήματος του 1ου συστήματος Προσκόπων Περιστερίου , ο Πρώην Έφορος Περιοχής Αττικής Κος Κανελόπουλος Παναγιώτης (και μέλος της Ε.Π.Π. Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας) εκπρόσωποι των Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων , Ζωγράφου, Καισαριανής, Ν. Ιωνίας, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Π. 2ου Βύρωνα κος Ερρίκος Μαργαρίτης, και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Από τους τοπικούς Συλλόγους της Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας παρευρέθησαν, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αντιοχειτών κα Γιαζιτζή Κατερίνα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων κος Γεώργιος Ουσταμπασίδης,
η Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Ν. Φιλαδέλφειας κα Τασούλα Βασιλειάδου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών κα Ελένη Κανατά, η κα Ηλιάδα Βλαχοπούλου ταμίας του Συλλόγου Όαση, Μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας, μέλη Συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου.

Σημαντική η παρουσία και ευχαριστούμε για τη βοήθειά τους, τον πρώην Πρόεδρο του Δ.Σ. του
Σ.Ε.Π. και πρώην Γενικό Έφορο , δντή του Ιστορικού αρχείου ΤΟΥ Σ.Ε.Π. Σταθόπουλο
Χρήστο και τον πρώην αντιπροέδρο του Δ.Σ. του Σ.Ε.Π. και Ιστορικού Νίκο Παραδείση, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.
Δεν έλειψαν ούτε σε αυτήν την εκδήλωση τα Μ.Μ.Ε. της Πόλης μας ,’’η Αλήθεια της Φιλαδέλφειας’’ με τον Κο Σεϊτανίδη Διαμαντή και οι ‘’ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ’’ με τον κο Δημητρίου Σαράντο.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που δείχνουν πάντα έμπρακτα την στήριξή τους στο έργο μας, Σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, Θείος Φάνης, τελετές Τάκης Θωμόπουλος, ενώ ξεχωριστή εντύπωση έκανε ο χαιρετισμός τους Γεν. Εφόρου Προσκόπων Κύπρου κου Λάμπρου Ανδρέα.
Τέλος αντί στεφάνου, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ν. Χαλκηδόνας, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ν. Ιωνίας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Ν. Φιλαδέλφειας, ο Γενικός Έφορος Κύπρου κατέθεσαν χρήματα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

Το Δ.Σ. της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Προηγούμενο άρθροΠροβολή ντοκιμαντέρ στη Στρούγκα: “Η απαγορευμένη εκπαίδευση”
Επόμενο άρθροΠαιγνιοθήκη Φ.Χ.: ελάτε στην Καλοκαιρινή Παράσταση των Παιδιών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.