Με κατάνυξη γιορτάστηκαν τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κωνσταντίνου (Φωτορεπορτάζ)

1
?????????????
?????????????
?????????????

Με κατάνυξη και συγκίνηση γιορτάστηκαν τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στην Ιερά Μητρόπολη Ν.Ιωνίας καί Φιλαδελφείας και συγκεκριμένα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου καί Ελένης Ν.Ιωνίας.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ.Μητροπολίτου Ν.Ιωνίας -Φιλαδελφείας κ.Γαβριήλ,ενώ το πρωί της Πέμπτης της Αναλήψεως και της εορτής των Αγίων τελέσθηκε πανηγυρικό Αρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του εορτάζοντος Μητροπολίτου κ. Κωνσταντίνου,
με την συμμετοχή του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ καθώς και πολλών Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως με πρώτο τον Πρωτοσύγκελλο π. Επιφάνιο Αρβανίτη. Τον θείο Λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Ν.Ιωνίας κ.Γαβριήλ ο οποίος συν τοις άλλοις αναφέρθηκε στο Μεγάλο έργο και την προσωπικότητα του εορτάζοντος Μητροπολίτου στον οποίο προσέφερε ένα αρχιερατικό εγκόλπιο.

Στην αντιφώνησή του ο Μητροπολίτης κ.Κωνσταντίνος ευχαρίστησε τον Θεό που τον αξίωσε για μια ακόμα φορά να εορτάζει την μνήμη των Αγίων του καθώς και τον Μητροπολίτη κ.Γαβριήλ για την υιική αγάπη και τον σεβασμό που δείχνει στον ίδιο και το έργο του. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας δόθηκε με την φροντίδα του Προϊσταμένου του Ι.Ναού π.Δανιήλ Γκαμουλάκου δεξίωση πρός τιμή του εορτάζοντος Μητροπολίτου.

π.Τιμόθεος Ηλιάκης

Προηγούμενο άρθροΈκρηξη με γκαζάκια στο εμπορικό κέντρο “Αίθριο” στο Μαρούσι – Τραυματίστηκε στέλεχος της Χρυσής Αυγής
Επόμενο άρθροΕντυπωσιασμένος από την πίστη των Ελλήνων δηλώνει o ρωμαιοκαθολικός διάκονος που συνοδεύει το ιερό σκήνωμα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.