Κουβαλώντας το στρώμα στο οποίο βιάστηκε στους ώμους πήγε στην αποφοίτηση της

0

columbiaΦοιτήτρια του Columbia παρουσιάστηκε στην αποφοίτησή της κουβαλώντας ένα στρώμα, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για τον βιασμό της από συμφοιτητή της

Από τότε, η νεαρή φοιτήτρια ορκίστηκε να κουβαλάει το στρώμα που την είχε βιάσει και να το περιφέρει σε όλη την πανεπιστημιούπολη μέχρι ο συμφοιτητής να αποβληθεί.

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Έμα Σάλκοβιτς κατήγγειλε πως ένας συμφοιτητής της, ο Γερμανός Πολ Νάνγκεσερ, τη βίασε μετά από κάποιο κοινό μάθημα τους, στο δωμάτιο της.

Ωστόσο, ο ίδιος ο οποίος αποφοίτησε μαζί της, έχει αρνηθεί πως βίασε την συμφοιτήτριά του υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για συναινετική ερωτική συνεύρεση.

Μάλιστα τον περασμένο μήνα κατέθεσε αγωγή κατά της διοίκησης του πανεπιστημίου αλλά και του καθηγητή που δέχτηκε την διπλωματική της Έμα Σάλκοβιτς, καταγγέλλοντας πως δεν τον προστάτεψαν από μια εκστρατεία δυσφήμισής του.

Καθόλου τυχαία, η διπλωματική της εργασία με τίτλο «Κουβάλησε το βάρος σου», το οποίο έγινε και το σύνθημα της, έφερε στο προσκήνιο το ζήτημα της σεξουαλικής κακοποίησης γυναικών γενικώς στα Πανεπιστήμια αλλά και κυρίως του Columbia και την στάση των διοικήσεων των Πανεπιστημίων σε αυτές τις υποθέσεις.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΚαναδοί ανθρωπολόγοι στη Νάξο: Βρήκαν ίχνη Νεάντερνταλ
Επόμενο άρθροΤσιγγάνοι πετούσαν παιδιά σε αυτοκίνητα για να ληστέψουν τους οδηγούς!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.