Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που “έσφαξε” όλα τα ονόματα: Κλάους Μάους και Ματίας Μους (βίντεο)

0

kozompoliΗ βουλευτής του κόμματος, Παναγιώτα Κοζομπόλη, ανακοινώνοντας τα ονόματα της λίστας διάβασε και εκείνο του Ζαν Κλάουντ Τρίκετ προκαλώντας την έκπληξη των παρευρισκομένων.

Βέβαια, πρόκειται για μια λεκτική γκάφα της βουλευτού την ώρα που διάβαζε το όνομα του Ζαν Κλοντ Τρισέ, το οποίο στα γαλλικά γράφεται Jean Claude Trichet.

Κόλλησε ακόμη με το όνομα του Ολιβιέ Μπλανσάρ για να τη βοηθήσει κάποιος συνάδελφός της.

Ωστόσο η κα Κοζομπόλη είχε… γενικότερο πρόβλημα καθώς τον Κλάους Μαζούχ τον έκανε Κλάους Μάους, τον Τόμας Βίζερ Τόμας Βάιζερ, τον Ματίας Μόρς Μους Ματίας. Το περίεργο είναι πάντως ότι η βουλευτής γνωρίζει γερμανικά- και αγγλικά- σύμφωνα με το βιογραφικό της στην ιστοσελίδα της βουλής.

Σημειωτέον  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στη λίστα του δεν συμπεριέλαβε κανένα πρώην πρωθυπουργό.

https://www.youtube.com/watch?v=GbKv5L9620c

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΣτη Φυλακή ο αποκαλούμενος «δράκος» του Facebook
Επόμενο άρθροΟ συγκλονιστικός αγώνας Ζωής της Μυρτούς από τη Νέα Χαλκηδόνα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.