plastiraΑναδημοσιεύουμε για μια ακόμα φορά το ίδιο “διαχρονικό” κείμενο και παραθέτουμε κατόπιν τα “διαχρονικά” ρεπορτάζ του Fx. Εκτός των ρεπορτάζ της έντυπης και ηλεκτρονικής εφημερίδα μας, για το θέμα είχαμε δια ζώσης ενημερώσει τους αρμοδίους τόσο της προηγούμενης διοίκησης του δήμου όσο και της τωρινής…

Αποτέλεσμα;;; “Διαχρονικό” όπως βλέπετε και στα ρεπορτάζ!!!

lakoyves-plasthra-nea-filadelfeia“Το πλέον επικίνδυνο σημείο είναι στην οδό Πλαστήρα, στο ύψος του οικόπεδου της π. Renault, στην διασταύρωση με την οδό Σκρα.

Λίγο πριν τα οχήματα που διασχίζουν την οδό Πλαστήρα φτάσουν στην διασταύρωση με την οδό Σκρά -αναγκαστικά πρέπει να ακινητοποιηθούν για να ελέγξουν την κυκλοφορία (έχουν Stop)- εκεί υπάρχει ένα τεράστιο εξόγκωμα στον δρόμο που καταλήγει σε λακκούβα (φώτο), έτσι τα οχήματα κάνουν «άλματα» και φυσικά δυσκολεύονται ή αδυνατούν να ακινητοποιηθούν…

Αποτέλεσμα…

Να εισέρχονται χωρίς έλεγχο «μέσα» στην οδό Σκρα (η οποία έχει πάντα αυξημένη κίνηση) και φυσικά να έχουν συμβεί δεκάδες τροχαία ατυχήματα...”

plasthra-fx-dekmvrios-2013 plasthra-fx-oktovrios-2014 DSC_0328

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη οδηγός ταξί που έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 13χρονη μαθήτρια
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Ανακύκλωση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.