Γήπεδο ΑΕΚ: “Ξεκινούν εργασίες καθαρισμού – αίτηση για περίφραξη 29 στρεμμάτων”

0

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας Livesport:

1234576Την Τετάρτη 13/05 θα αρχίσουν τα έργα καθαρισμού του οικοπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως έγραψε η «LiveSport», κατόπιν συνεννόησης με το Δήμο της περιοχής και αιτήματος προς την «Ένωση», θα αρχίσουν εργασίες καθαρισμού του οικοπέδου που ανήκει στην ΑΕΚ. Έτσι θα είναι όλα έτοιμα για να αρχίσουν τα έργα, όταν θα εκδοθεί η οικοδομική άδεια. Παράλληλα, η πλευρά των «κιτρινόμαυρων» έχει ζητήσει άδεια περίφραξης των 29 στρεμμάτων που βάσει νόμου της ανήκουν και αναμένεται να πάρει την έγκριση την επόμενη εβδομάδα.

Αν ισχύει το δημοσίευμα, τότε μένει να δούμε αν ο δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θα δώσει άδεια περίφραξης και για τα 29 στρέμματα. Σημειώνουμε ότι αρχικά το οικόπεδο της Ένωσης ήταν 26,5 στρέμματα και με το “ρυθμιστικό” πήρε άλλα 2,5στρ. Μάλιστα ο Δ.Φ.Χ. είχε προσφύγει στο ΣτΕ κατά της απόφασης παραχώρησης της επιπλέον έκτασης του “ρυθμιστικού” αλλά η απόφαση ήταν αρνητική από το δικαστήριο.

Προηγούμενο άρθροΝέος ισχυρός Σεισμός 7,4R στο Νεπάλ!
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: “Απομάκρυνση επικίνδυνων διαφημιστικών πινακίδων από το οικόπεδο της ΑΕΚ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.