ghpedo-aek-ergasies-nea-filadelferia (19)Ξεκίνησαν την Τετάρτη (13/05) οι εργασίες καθαρισμού στο οικόπεδο που ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Από το πρωί συνεργείο με ένα μικρό όχημα με γερανό απομακρύνει τις παλιές διαφημιστικές πινακίδες περιμετρικά του οικοπέδου. Παράλληλα άλλο συνεργείο ξεκίνησε την αποψίλωση της περιμέτρου τοπυ οικοπέδου από τα ξερά χόρτα.

ghpedo-aek-ergasies-nea-filadelferia (14) Την επιστασία των εργασιών έχει ο παλαίμαχος άσσος της “Ενωσης” Στέλιος Σεραφίδης, ο οποίος έκανε δηλώσεις σχετικά με τις εργασίες στην κάμερα του Fx-news (δείτε ΕΔΩ). Μαζί με τον κ. Σεραφίδη στον χώρο ήταν και ο έτερος παλαίμαχος της ΑΕΚ Γιώργο Κεφαλίδης.

Δείτε το Φωτορεπορτάζ του Fx-news:

Προηγούμενο άρθροΚ.Πατήσια: Τον “Γάζωσε” με 5 σφαίρες…
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ – Αποκλειστικό: Δηλώσεις Στέλιου Σεραφείδη για τις εργασίες, την άδεια & τον Άρη Βασιλόπουλο! (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.