Γήπεδο ΑΕΚ: Μπήκε μπουλντόζα… αναμονή για ΣτΕ

0

6841Με το που εμφανίζεται… μπουλντόζα στο οικόπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, γίνεται ένας μικρός χαμός. Το ίδιο και σήμερα, μόνο που δεν πρόκειται για τίποτα παραπάνω από την συνέχιση των εργασιών καθαρισμού και στην συνέχεια ισοπέδωσης του χώρου, που έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες.

Προκάλεσε ωστόσο το ενδιαφέρον των περιοίκων όπως ήταν αναμενόμενο, ενώ έδωσε και το δικό του χρώμα ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ, του οποίου αποστολή που ξεκινούσε το πρωί για να πάει για φιλικό αγώνα στην Ζάκυνθο, έκανε στάση στο πρώην «Νίκος Γκούμας» για να πάρει γεύση από τις εργασίες.

Στην ουσία τώρα, στην ΑΕΚ περίμεναν ακόμη και σήμερα να πάρουν στα χέρια τους καθαρογραμμένη την απόφαση του ΣτΕ, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Το θεωρούν δεδομένο όμως για την εβδομάδα που έρχεται. Έτσι ώστε να στραφούν πλέον προς το «μέτωπο» του ΥΠΑΠΕΝ, όπου παραμένει προς υπογραφή η μελέτη περιβαλλοντικών όρων για την «Αγιά Σοφιά».

ΠΗΓΗefsyn.gr
Προηγούμενο άρθροΜύκονος: Έξωση στο θρυλικό «Caprice» – Eνα από τα 10 καλύτερα μπαρ του κόσμου
Επόμενο άρθροΕπίθεση “Γκρίζων Λύκων” στα κατεχόμενα κατά ζεύγους Τουρκοκυπρίων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.