Βίντεο-Ρεπορτάζ: Ο Παγκόσμιος Αστροφυσικός Σταμάτης Κριμιζής στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

page65819Την Κυριακή 10 Μαΐου το πρωί, η Νέα Φιλαδέλφεια (ΠΠΙΕΔ) είχε την μεγάλη τιμή να υποδεχτεί τον Ακαδημαϊκό κ. Σταμάτη Κριμιζή. Ο κ. Κριμιζής είναι ομότιμος Διευθυντής του Κέντρου Διαστημικής Έρευνας του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, Επόπτης του Γραφείου Διαστημικής Έρευνας και Τεχνολογίας της Ακαδημίας Αθηνών (βλπ. Βιογραφικό). Ο καθηγητής ήταν ο πρώτος «Μεγάλος Έλληνας» που άνοιξε την θεματική ενότητα εκδηλώσεων του Π.Π.Ι.Ε.Δ. με τίτλο «Έλληνες πέρα από τα σύνορα».

“Δείτε επίσης: Φωτορεπορτάζ: Ο Παγκόσμιος Αστροφυσικός Σταμάτης Κριμιζής στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δείτε τηλεοπτικά πλάνα από την εκδήλωση:

Προηγούμενο άρθροΗμέρα της Μητέρας: Μία τυφλή μητέρα “βλέπει” το υπερηχογράφημα του μωρού της με τη βοήθεια της τεχνολογίας! Βίντεο
Επόμενο άρθροΣτ. Κριμιζής στο ΠΠΙΕΔ: “H Ελλάδα με πληγώνει” – Σχόλιο Fx-news! (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.