Αλέφαντος για το φιλί Νοτσιόνι-Καμπάτσο: Δεν ντρεπόσαστε ρε πουσ…, δυο γαϊδούρια μέχρι εκεί πάνω;

0

fili«Αν είναι δυνατόν. 600 χρόνια να είμαστε φίλοι, θα πας να φιληθείς στο στόμα ρε πουσ…; Και με τα μουστάκια, με όλα; Άμα πας να φιληθείς στο στόμα πρέπει να έχεις ανωμαλία, δεν υπάρχει περίπτωση»

Το… τρυφερό φιλί των Νοτσιόνι-Καμπάτσο μετά το τέλος του τελικού της Ευρωλίγκας ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό έκανε τον γύρο του κόσμου, θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από το Νίκο Αλέφαντο;

Ο παλαίμαχος προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει την επίμαχη φωτογραφία και φυσικά έγινε… το σώσε! Ο «Αλέφας» εξερράγη με τους δύο παίκτες της Ρεάλ στολίζοντάς τους κανονικά.

«Εδώ δείτε. Είναι τρομερό πράγμα. Αν είναι δυνατόν. 600 χρόνια να είμαστε φίλοι, θα πας να φιληθείς στο στόμα ρε πουσ…; Και με τα μουστάκια, με όλα; Άμα πας να φιληθείς στο στόμα πρέπει να έχεις ανωμαλία, δεν υπάρχει περίπτωση. Να πας στη γυναίκα, να της τα φας τα χείλη. Εσείς ρε πουσ… δεν ντρεπόσαστε; Δυο γαϊδούρια μέχρι εκεί πάνω;» ήταν το ξέσπασμα του Αλέφαντου μπροστά στην κάμερα.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΟΑΕΔ: Διευκρινίσεις για προβλήματα στο voucher αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ
Επόμενο άρθροCannes 2015: Φωτογραφίες από την άφιξη της Λάτση – Κασιδόκωστα με την πολυτελή θαλαμηγό τους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.