Παιδεραστές ασελγούσαν μέσω… Viber & Facebook!

0

image

Ασέλγεια μέσω… Viber! Τη συγκεκριμένη εφαρμογή επικοινωνίας, χρησιμοποιούσε ένας 34χρονος ιδιωτικός υπάλληλος για να προσεγγίζει ανήλικα κορίτσια ηλικίας από 11 έως 15 χρόνων, με τελικό σκοπό τις ασέλγειες σε βάρος τους.

Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχαν καταγγελίες για 8-9 περιστατικά και ταυτοποίησαν το ένα σε βάρος μίας 15χρονης κοπέλας από τα βόρεια προάστια. 

Η μητέρα του κοριτσιού απευθύνθηκε στους αρμόδιους αξιωματικούς καταγγέλλοντας ότι άγνωστος ενήλικας είχε προσεγγίσει την 15χρονη, στέλνοντας συνομιλίες ερωτικού περιεχομένου και φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο δράστης είχε κατορθώσει να συναντηθεί με την 15χρονη και να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Τα καταγγελλόμενα τέθηκαν υπ’ όψιν της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Από την ψηφιακή έρευνα  εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη, ενώ ταυτοποιήθηκε ότι είναι κάτοχος της τηλεφωνικής σύνδεσης από την οποία στάλθηκαν τα επίμαχα μηνύματα.

Σε έρευνα που έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης στο σπίτι του 34χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο με κάρτα SIM , ενώ μετά από επιτόπια έρευνα, βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε ο λογαριασμός του προγράμματος διαδικτυακής συνδιάλεξης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αποπλάνηση και προσέλκυση ανήλικης για γενετήσιους λόγους, η οποία στάλθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Άλλη περίπτωση σε ένα βάρος 11χρονης

Μία άλλη δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος ενός 24χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 11χρονης. Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιο αδίκημα, είχε φυλακισθεί για έξι μήνες και αφέθηκε ελεύθερος εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων, ωστόσο επανήλθε στην ίδια παράνομη δράση.

Ο 24χρονος μέσω του Facebook κατάφερε να πείσει το 11χρονο κορίτσι να του στείλει άσεμνες φωτογραφίες της.

Πηγή:thetoc

Προηγούμενο άρθροΠέταξε τρία σκυλιά σε στέρνα 12 μέτρων γιατί τον ενοχλούσε το γάβγισμά τους
Επόμενο άρθροΨάχνουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου που έστειλε στο νοσοκομείο 9 άτομα (βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.