Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο νεαρός Φιλαδελφειώτης ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 “ΤΑΜΑΜ”. Η σειρά  γνωρίζει τεράστια επιτυχία ειδικά στο νεανικό κοινό. Γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 1990 στην Αθήνα και μεγάλωσε στις γειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειας. Πήγε σχολείο στο 2ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας και στο 1ο Γυμνάσιο Ν.Φ.

Είναι πρωτότοκος γιος επταμελούς οικογένειας. Έχει τέσσερα αδέρφια, δυο αγόρια και δυο κορίτσια. Ο Γιάννης δεν έχασε ποτέ την παιδικότητα και την αισιοδοξία του, καθώς δεν στερήθηκε ποτέ την αγάπη. Από μικρή ηλικία, ο ηθοποιός άρχισε να φλερτάρει με την ηθοποιία. Ακολουθώντας τον πατέρα του, Κωνσταντίνο -ο οποίος ασχολείται ερασιτεχνικά με την υποκριτική και τη σκηνοθεσία- σε παραστάσεις, γνώρισε από κοντά τον κόσμο του θεάτρου και μαγεύτηκε.

Στην ηλικία των 7 ετών ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι, παίζοντας στη διασκευή των Βατράχων του Αριστοφάνη στο ρόλο του μάγειρο. Από τότε το φλερτ με την υποκριτική εξελίχθηκε σε έρωτα και στην πορεία σε μια μεγάλη αγάπη.

Ο εκδότης του Fx-news Βασίλης Βέττος συνάντησε τον Γιάννη στο θεατραλέ χώρο του Β-κουτί ART – BAR – CAFE. Ο Ηλίας έστησε την κάμερα, πάτησε το “REC” και η συνέντευξη ξεκίνησε:

949844

Προηγούμενο άρθρο“Δείτε το βίντεο με τον καυγά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο βενζινάδικο!” (viral)
Επόμενο άρθροΤο 3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας στο Ευρωπαϊκό εργαστήριο Ε-STEP!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.