Όργια στο πιλοτήριο – Ημίγυμνες Ρωσίδες αεροσυνοδοί έπαιζαν με τους πιλότους (εικόνες)

0

orgia

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει πολωνική εφημερίδα: Ημίγυμνες αεροσυνοδοί χαριεντίζονται με πιλότους εν ώρα πτήσης.

Η πολωνική εφημερίδα FAKT έκανε, όπως ισχυρίζεται, την έρευνά της στο Διαδίκτυο και εντόπισε προκλητικές φωτογραφίες αεροσυνοδών της Cathay Pacific (εταιρεία του Χονγκ Κονγκ), τις οποίες και έδωσε στη δημοσιότητα.

Σε αυτές φαίνονται δυο Ρωσίδες αεροσυνοδοί που δείχνουν το μπούστο τους εν πτήσει, ενώ μια τρίτη φλερτάρει με σεξουαλικά υπονοούμενα με τον πιλότο. Το μεγαλύτερο σοκ, πάντως, το προκαλεί η φωτογραφία που δείχνει τις αεροσυνοδούς να κάνουν άσεμνες πράξεις μέσα στο πιλοτήριο, με μια από αυτές να σηκώνει τη φούστα της και να δείχνει το εσώρουχό της.

Οι αεροσυνοδοί πάντως, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, απολύθηκαν…

orgia1

orgia2

orgia3

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΣκοτώθηκε το κοριτσάκι που “παραδόθηκε” στην κάμερα; Τι απέγινε μετά τη συγκλονιστική φωτογραφία
Επόμενο άρθροΗ συχνή έκθεση στη χλωρίνη, αυξάνει τον κίνδυνο λοιμώξεων στα παιδιά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.