Φωτιά σε αυτοκίνητο που βρέθηκε (;) στο υπόγειο του εγκαταλελειμμένου κτηρίου της Μάβα – Renault στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχαμε την Τρίτη (28/04) το πρωί. Όπως βλέπετε και στο ρεπορτάζ μας, το Ι.Χ. μάρκας VW αρχικά κανιβαλίστηκε (προφανώς για ανταλλακτικά) και στη συνέχεια το αναποδογύρισαν βάζοντας του φωτιά. Στην αυτοψία που έκανε το Fx-news υπήρχαν διασκορπισμένα στον χώρο μέρη και από άλλα αυτοκίνητα, κάτι που δείχνει ότι γίνεται συστηματικά. (βίντεο-φωτογραφίες)

Μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου η πυροσβεστική υπηρεσία έφτασε έγκαιρα και η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο υπόγειο του “κτηρίου”.

Προηγούμενο άρθρο“Μπλόκο” των δημάρχων στη μεταφορά των ταμιακών διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος
Επόμενο άρθροΣυγκλονιστικές εικόνες από το Νεπάλ: Καίνε τους νεκρούς στις πλατείες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.