Συνελήφθη η “Μαύρη χήρα του Facebook”!

0

685449899Τουλάχιστον 15 άνδρες έπεσαν θύμα της εντυπωσιακής Σοφία Νταβίλα, η οποία αρχικά τους νάρκωνε και ύστερα τους λήστευε.

Η 21χρονη προσέγγιζε τα θύματά της μέσω του Facebook ανεβάζοντας πολλές σέξι φωτογραφίες.

Το σχέδιο της Σοφίας ήταν απλό. Για δυο εβδομάδες φλέρταρε με τα θύματά της και με το πέρας αυτής κανόνιζε να συναντηθούν.

Στο πρώτο ραντεβού όλα κυλούσαν ομαλά, χωρίς τίποτα να προϊδεάζει τι θα συνέβαινε στην επόμενη συνάντηση.

Το επόμενο ραντεβού δινόταν στο σπίτι του θύματος. Κατά τη διάρκεια αυτού, η Σοφία έριχνε υπνωτική ουσία στο ποτό των θυμάτων της και τους λήστευε.

«Όταν ξύπνησα τα πόδια και τα χέρια μου ήταν δεμένα. Δύο άνδρες βρίσκονταν στο διαμέρισμά μου και έπαιρναν την τηλεόρασή μου και ό,τι άλλο αντικείμενο είχα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντιέγκο, θύμα της 21χρονης.

Στα «δίχτυα» της αστυνομίας η «χήρα του Facebook» έπεσε όταν κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ληστείας!

Οι αρχές γνώριζαν από αναφορές την δράση μιας γυναίκας που έκανε σειρά ληστειών χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και την γοητεία της.

Από τη στιγμή που η αστυνομία της μίλησε δεν ήταν δύσκολο να την κάνει να ομολογήσει τις πράξεις της.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΈχει καταρράκτες η Μύκονος; (βίντεο)
Επόμενο άρθροΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να διεκδικήσουμε την ανέγερση του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου! (Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.