Προς επαναλειτουργία το ξενοδοχείο La Mirage στην Ομόνοια για να υποδεχθεί μετανάστες;

0

mirage

Φουντώνουν οι φήμες για το ποιοι θα είναι τελικά οι χώροι που θα επιλεγούν προκειμένου να καταλύσουν οι εκατοντάδες μετανάστες που τις τελευταίες ημέρες καταφθάνουν καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας από τα νησιά του Αιγαίου.

Η εικόνα της πλατείας με τους μετανάστες να γυρνούν περιμετρικά της περιοχής του ιστορικού κέντρου προκαλεί πονοκέφαλο στο κυβερνητικό επιτελείο που ψάχνει να βρει τρόπο να φιλοξενήσει τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι όπως και να έχει ταλαιπωρούνται καθώς αναγκάζονται να παραμένουν ώρες ατελείωτες στην πλατεία και κάποιοι να κοιμούνται εκεί.

Μια από τις επιλογές της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν χώροι που δεν χρησιμοποιούνται. Σε αυτούς, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και δεν είναι άλλο από το ιστορικό ξενοδοχείο La Mirage το οποίο όπως όλα δείχνουν θα επαναλειτουργήσει για το σκοπό αυτό.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΗ Βουγιουκλάκη στις “απαγορευμένες” πόζες της καριέρας της
Επόμενο άρθροΑνήλικος εκβίαζε δύο 18χρονες. Το καυτό ροζ βίντεο τον έστειλε στη φυλακή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.