Πέθανε η 25χρονη καρκινοπαθής που έμεινε ανασφάλιστη γιατί ήταν σε κώμα…

0

9+564+564456Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 25χρονη καρκινοπαθής στην Κρήτη που βρισκόταν σε κώμα εδώ και καιρό και παρ΄όλα αυτά γιατρός του ΙΚΑ την άφησε ανασφάλιστη διότι δεν παρουσιάστηκε στην επιτροπή που θα πιστοποιούσε την αναπηρία της.

Η νεαρή κοπέλα είχε όγκο στον εγκέφαλο καθώς έπασχε από μία σπάνια κληρονομική μορφή γονιδιακής μετάλλαξης, και βρισκόταν από τον περασμένο Φεβρουάριο σε κώμα.

Όταν έκλεισε τα 25 της χρόνια και έχασε το δικαίωμα να ασφαλίζεται στο ΙΚΑ ως προστατευόμενο μέλος του πατέρα της, εκείνος θέλησε να κινήσει έγκαιρα τις διαδικασίες για να πιστοποιηθεί η αναπηρία της, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Η μητέρα της 25χρονης είχε περιγράψει την αντιμετώπιση του γιατρού όταν είδε τον σύζυγό της στην επιτροπή: “Ο γιατρός είπε: ‘Πού είναι η ασθενής; Αφού δεν είναι εδώ, ούτε εγώ είμαι εδώ’. Λέει ο άνδρας μου ‘αυτή είναι σε κώμα, δε μπορεί να παρουσιαστεί εδώ”. Και ο γιατρός του είπε πως ‘κάποια άλλη στιγμή θα πάμε στο Ηράκλειο να τη δούμε'”.

Ο διευθυντής του ΙΚΑ Χανίων είχε εκ των υστέρων ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του γιατρού.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΒίντεο – Ρεπορτάζ από τον 5ο Λαϊκό αγώνα δρόμου «Γ. Αποστολάκης»
Επόμενο άρθροΟ απατεώνας έκανε το “θαύμα του” και σώθηκαν 8 έλληνες από τον σεισμό του Νεπάλ!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.