ΜΑΒΑ: “ΔΕΝ υπάρχει κανένα θέμα με στέγαση μεταναστών στο κτήριο”

0

Από τον Δ.Φ.Χ. λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

fx-mava-twisted-obelisk-nea-filadelfeia (8)“Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και η Υπηρεσία Καθαριότητας την Πέμπτη 23 Απριλίου ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό του εγκαταλελειμμένου κτιρίου της MAVA (πρώην RENAULT), γνωρίζοντας την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην περιοχή από τον όγκο των σκουπιδιών και των μπαζών.

Η απόφαση να προχωρήσουμε στον καθαρισμό του επί σειρά ετών επικίνδυνου για τη δημόσια υγιεινή κτηρίου αποτελεί αποτέλεσμα πολιτικής απόφασης της δημοτικής αρχής, έπειτα από επανειλημμένες εκκλήσεις των κατοίκων της περιοχής και του γειτονικού σχολείου και δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με υποτιθέμενη προγραμματισμένη στέγαση μεταναστών ή προσφύγων στην εγκαταλελειμμένη MAVA.”

Προηγούμενο άρθροΠρωτομαγιά: “Αλαλούμ” με τη διακοπή κυκλοφορίας… Κλειστή η Δεκελείας από το πρωί…
Επόμενο άρθροΘετική εξέλιξη για την ανέγερση του Νέου 3ου Γυμνασίου – Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας (έγγραφο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.