Καθηγήτρια έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της

0

hpa

Η 27χρονη καθηγήτρια Άμπερ Άντερσον, ζήτησε συγγνώμη από την αστυνομία για το «λάθος» που όπως λέει έκανε, να είναι η πρώτη ερωτική σύντροφος ενός 15χρονου μαθητή της.

Η Άντερσον παραδέχτηκε πως αντάλλασσε γυμνές φωτογραφίες και αργότερα έκανε σεξ με τον πλέον 17χρονο μαθητή της, κατά τη διάρκεια καλοκαιρινής ερωτοδουλειάς, τον Αύγουστο του 2013.

Η μητέρα του νεαρού, έμαθε για τη στενή σχέση δασκάλας και μαθητή, λίγο αργότερα, όταν και έψαξε το κινητό του γιου της και τηλεφώνησε στο σχολείο για να διαμαρτυρηθεί. Όμως μέχρι πριν λίγο καιρό τίποτα δεν είχε συμβεί, μέχρι που ένας φίλος του νεαρού, μίλησε στη μητέρα για το τι πραγματικά έχει συμβεί.

«Είναι πολύ δύσκολες υποθέσεις, όσες έχουν ερωτικό περιεχόμενο και ιδιαίτερα αυτές που περιλαμβάνουν εφήβους και δασκάλους, γιατί περιλαμβάνουν το στοιχείο της αρχής» σχολίασε ένας αστυνομικός από το γραφείο του σερίφη της περιοχής.

Το νεαρό θύμα, είπε στην αστυνομία πως αντάλλασσε μηνύματα από τις 10 κάθε βράδυ μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, τα οποία έγιναν πιο σεξουαλικά όσο το δίδυμο ήρθε πιο κοντά.

Μετά από λίγο καιρό, ο νεαρός πήγαινε σε κοντινό εστιατόριο όπου τον περίμενε η γυναίκα-αρπακτικό και στη συνέχεια πήγαιναν σπίτι της για σεξ, όπως γράφεται στην αναφορά της αστυνομίας.

Η Άντερσον, που είχε ξεκινήσει να δουλεύει στο σχολείο από το 2012 ως μαθηματικός, βρισκόταν στις λίστες των καθηγητών μέχρι προχτές.

Πλέον απολύθηκε και κρατείται στη φυλακή με την εγγύηση να έχει οριστεί στα 25.000 δολάρια και αντιμετωπίζει την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΚάτοχος “παγκοσμίου ρεκόρ” ο Αστέρας Τρίπολης
Επόμενο άρθροΑπίστευτη φωτογραφία: “Τετραπλό” ουράνιο τόξο στον ουρανό της Νέας Υόρκης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.