Η Βουγιουκλάκη στις “απαγορευμένες” πόζες της καριέρας της

0

bougiou

Όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα χάσει το στέμμα της. ΗΑλίκη Βουγιουκλάκη ήταν, είναι και θα είναι η Εθνική Σταρ της Ελλάδας, η ηθοποιός φαινόμενο που λάτρεψαν και λατρεύουν γενιές και γενιές. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φύσει και θέσει αντισυμβατική, πρωτοποριακή, ακόμη και αιρετική. Μπορεί να έλαμψε στον κινηματογράφο σε ταινίες οικογενειακού κυρίως περιεχομένου, μπορεί να μην έμεινε στη συνείδησή μας ως προκλητικά μοιραία γυναίκα, όμως δεν ήταν λίγες οι φορές που λειτούργησε αντίθετα. Έτσι, ποτέ δεν είπε «όχι» στις αισθησιακές, ακόμη και στις ημίγυμνες φωτογραφήσεις σε περιοδικά της εποχής της

Το 1962 εκπλήσσει καθώς στην προσπάθειά της να καταξιωθεί διεθνώς, ποζάρει γυμνή για τις ανάγκες της ξενόγλωσσης ταινίας «Aliki, my love»! Η ταινία γυρίστηκε στην Ιο και προβλήθηκε αποκλειστικά στο εξωτερικό. Ένα χρόνο αργότερα στην «Ψεύτρα» ποζάρει προκλητικά στον Αλέκο Αλεξανδράκη που φιλοτεχνεί το… γλυπτό της.

Τον Οκτώβριο του 1975 έκανε φωτογράφηση για το περιοδικό «Φαντάζιο». Στο εξώφυλλο, εμφανίστηκε με μαύρο διάφανο κορμάκι και ο τίτλος προετοίμαζε για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στις εσωτερικές σελίδες. «Σέξι όσο ποτέ άλλοτε. Μια ”βασίλισσα” μιλάει στο Φαντάζιο για τα 20 χρόνια της βασιλείας της. Τα καλλιτεχνικά και τα προσωπικά της σχέδια, τη μοναξιά της»…

Σημειώστε επίσης πως η πρώτη φωτογραφία παπαράτσι κινηματογραφικού σταρ σε ιδιωτική στιγμή αφορούσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Ο αδιάκριτος φακός της συνέλαβε στον Θεολόγο να κάνει ημίγυμνη ηλιοθεραπεία κρατώντας με τα χέρια το στήθος της … Η εφημερίδα που τη δημοσίευσε ξεπούλησε κυριολεκτικά.

Σημειώστε πως στις 23 Ιουλίου του 2015 συμπληρώνονται 19 χρόνια από τον θάνατό της.

bougiou1

bougiou2

bougiou4

bougiou5

ΠΗΓΗtff.gr
Προηγούμενο άρθροΣυλλήψεις Ρομά για εξαπάτηση ηλικιωμένων στα Πατήσια
Επόμενο άρθροΠρος επαναλειτουργία το ξενοδοχείο La Mirage στην Ομόνοια για να υποδεχθεί μετανάστες;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.