“Ζούμε Μαζί”: “Απολύτως αναληθές το πρόστιμο 2εκ. που παρουσιάζει ο Δ.Φ.Χ. για τον Κένταυρο”!

0

 

Λάβαμε το παρακάτω Δελτίο τύπου:

kontos-apostolos-zoyme-maziΟ επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ζούμε Μαζί“, Απόστολος Κόντος, οι Δημοτικοί της σύμβουλοι, Νικ. Παπανικολάου και Κων. Ντάτσης και τα μέλη της ανακοινώνουν:

Εδώ και λίγες ημέρες έχουν αναρτηθεί σε πολλά σημεία της πόλης αφίσες και έχει δημοσιευθεί Δελτίο Τύπου με τα οποία η Δημοτική Αρχή ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με τους λόγους που την οδηγούν στην κατεδάφιση του “Κενταύρου”. Διαπιστώνουμε όμως με ιδιαίτερη έκπληξη ότι ως ένας από τους λόγους παρουσιάζονται “τα πρόστιμα που υπερβαίνουν τα 2 εκατομμύρια” και επιβάλλονται στο Δήμο εξαιτίας της διατήρησης του αυθαίρετου κτηρίου, γεγονός το οποίο είναι απολύτως αναληθές!

Κατά τη σύσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 22-4-2015 η Διευθύντρια της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, κυρία Μπέτυ Δρόσου, ενώπιον και όλων των μελών της Νομικής Υπηρεσίας διαβεβαίωσε ρητώς και με έμφαση ότι κάθε τέτοιο πρόστιμο έχει διαγραφεί ! Ο Δήμος μας δεν οφείλει κανένα απολύτως πρόστιμο!

Θεωρούμε, λοιπόν, τη σχετική αναφορά της Δημοτικής Αρχής ως σοβαρότατη ανακρίβεια και ζητούμε την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας.

24-4-2015
Γραφείο Τύπου “Ζούμε Μαζί”

Προηγούμενο άρθροΣτον Τσίπρα το Σαββάτο δήμαρχοι και περιφερειάρχες
Επόμενο άρθροΓνωστός Έλληνας δημοσιογράφος αποκάλυψε πως είναι φορέας του HIV
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.