Απίστευτη φωτογραφία: “Τετραπλό” ουράνιο τόξο στον ουρανό της Νέας Υόρκης

0

tokso

Η Αμάντα Κέρτις, κάτοικος της πολιτείας της Νέας Υόρκης, απαθανάτισε πρόσφατα ένα σπάνιο φαινόμενο στο Λονγκ Άιλαντ: ένα εντυπωσιακό «τετραπλό» ουράνιο τόξο.

Μέσα σε λίγες ώρες από τη δημοσίευσή της στο ίντερνετ, η εντυπωσιακή φωτογραφία είχε γίνει viral, πολλοί όμως έσπευσαν να εκφράσουν τις αμφιβολίες τους για τη γνησιότητά της.

Σύμφωνα με ειδικούς, το φαινόμενο της εμφάνισης τεσσάρων ουράνιων τόξων σε τόσο κοντινή απόσταση είναι εξαιρετικά σπάνιο, όμως απόλυτα πιθανό.

Ωστόσο, αυτό που αντίκρισε η έκπληκτη Αμάντα δεν ήταν ακριβώς ένα «τετραπλό ουράνιο τόξο» αλλά δύο διπλά, όπως επισημαίνει ο ιστότοπος του National Geographic.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΚαθηγήτρια έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ του Fx με 4 επικίνδυνα “Στέκια” για τα παιδιά μας! (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.