Έδωσε στο γιο της γλύκισμα με μαριχουάνα και αυτός πήδηξε από το παράθυρο

0

The Los Angeles County Coroner van arrives at the house of Andrew Getty, 47, in the Hollywood Hills section of Los Angeles

Μία γυναίκα στο Κολοράντο συνελήφθη επειδή έδωσε στον 19χρονο γιο της ένα γλύκισμα τύπου μπράουνι που περιείχε μαριχουάνα με αποτέλεσμα ο νεαρός αφού έφαγε το γλύκισμα να πηδήξει από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου όπου διέμεναν και να τραυματιστεί σοβαρά, ανακοίνωσε την Πέμπτη η αστυνομία.

Η 38χρονη Τζουλίν Τζαμπλόνσκι έδωσε το γλύκισμα στον γιο της Οστιν Εσιγκ στις 14 Απριλίου και λίγο αργότερα εκείνος άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες που πρόσθεσαν ότι έτρεξε προς το παράθυρο και “χωρίς να διστάσει” ρίχτηκε στο κενό, σύμφωνα με την αστυνομία.

Δεδομένου ότι ο γιος της είναι άνω των 18, η Τζαμπλόνσκι θα παρεπέμπετο για πλημμέλημα, αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η γυναίκα επιχείρησε να τους επηρεάσει, γεγονός που μετατρέπει την κατηγορία σε κακούργημα και γι αυτό τον λόγο και συνελήφθη, εξήγησε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Φορτ Κόλινς.

Οι πολίτες του Κολοράντο έχουν ψηφίσει υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης για ψυχαγωγική χρήση αλλά μόνο από την ηλικία των 21 ετών και άνω. Οι ψηφοφόροι σε τρεις άλλες πολιτείες και στην Περιφέρεια της Κολούμπια έχουν πράξει το ίδιο, αλλά η κάνναβη εξακολουθεί να είναι παράνομη με βάση τον ομοσπονδιακό νόμο.

Το περιστατικό αυτό ήταν το τρίτο στη σειρά– από τον περασμένο χρόνο που ξεκίνησε η λιανική πώληση του ναρκωτικού– που αντιμετωπίζουν οι αρχές του Κολοράντο με χρήστες κάνναβης οι οποίοι αυτοτραυματίζονται.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός 34χρονος σε τροχαίο τα ξημερώματα
Επόμενο άρθροΕβδομάδα δωρεάν δερματολογικού ελέγχου στις 4-8 Μαΐου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.