Τέλος από σήμερα το “εισιτήριο” των 5 ευρώ στα νοσοκομεία

0

image

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα το “εισιτήριο” των 5 ευρώ για τα δημόσια νοσοκομεία, με κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της απόφασης, “καταργούμε την αριθμ. Υ3Α/ΓΠ/οικ. 7829/Φ.15/1991 (ΦΕΚ 514/Β΄) κοινή υπουργική απόφαση «Καθορισμός αμοιβής εξέταστρων εξωτερικών ιατρείων Νοσηλευτι− κών Ιδρυμάτων» στο σύνολό της, όπως ισχύει και την παράγραφο 1 της αριθμ. Υ3α/ΓΠ.οικ. 88618/11−09−2002 (ΦΕΚ 1223/Β΄) κοινής υπουργικής απόφασης «Καθορισμός αμοιβής στα Κέντρα Υγείας για τις παρεχόμενες από αυτά υπηρεσίες», όπως αυτή ισχύει”.

Την απόφαση υπογράφουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Προηγούμενο άρθροΒίντεο από τη συνεδρίαση της επιτροπής για την ανέγερση του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου
Επόμενο άρθροΟ καιρός την Μεγάλη εβδομάδα και το Πάσχα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.