Ο καιρός την Μεγάλη εβδομάδα και το Πάσχα!

0

image

Η Μεγάλη Εβδομάδα θα κυλήσει με χειμωνιάτικο καιρό. Η αρχή θα γίνει από την Κυριακή των Βαΐων οπότε και θα έχουμε βροχές, ισχυρές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Μέχρι και 10 βαθμούς -σε σχέση με τα σημερινά επίπεδα- θα πέσει η θερμοκρασία.

Ειδικότερα, η Κυριακή των Βαΐων θα ξεκινήσει με γενικά καλό καιρό, αλλά από το μεσημέρι, στα δυτικά και βόρεια, θα έρθει μια ισχυρή ατμοσφαιρική διαταραχή, η οποία τη Μεγάλη Δευτέρα θα επηρεάσει ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με δηλώσεις από τον μετεωρολόγο Νίκο Καντερέ, στην εφημερίδα Espresso.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες τρεις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι βροχές στα πεδινά και τα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και πιθανόν σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στη βόρεια Ελλάδα, λέει ο κ. Καντερές.

Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο, θα παραμείνουν οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο άστατος καιρός, ενώ θα υπάρξουν και διαστήματα βελτίωσης.

Την Κυριακή του Πάσχα, αν δεν απομακρυνθεί το σύστημα στα ανατολικά, πιθανόν να δημιουργηθούν τοπικά προβλήματα στο ψήσιμο του οβελία, κυρίως στα βόρεια.

Προηγούμενο άρθροΤέλος από σήμερα το “εισιτήριο” των 5 ευρώ στα νοσοκομεία
Επόμενο άρθροΑπέδρασε η Βίκυ Σταμάτη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.