Συνελήφθη η Αγγελική του Ξηρού στη Σαλαμίνα

0

51435545Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην περιοχή της Σαλαμίνας από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία η 22χρονη καταζητούμενη φοιτήτρια Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία φέρεται ως βασικός συνεργάτης του Ξηρού και ως συνδετικός κρίκος του ίδιου με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η Σπυροπούλου οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και εντός της ημέρας θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών.

Σημειώνεται ότι το περασμένο Σάββατο η αντιτρομοκρατική συνέλαβε τρία άτομα, εκ των οποίων δύο άντρες 39 και 32 ετών και μία γυναίκα 36 ετών, που φέρονται ως «συνεργοί» του Ξηρού και των έγκλειστων μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πως ο 39χρονος με το κωδικό όνομα «Ιάσονας», που συνελήφθη στο Γαλάτσι, είναι παλιό ίσως και ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης, ο οποίος, εκτός από τον άμεσο επιχειρησιακό ρόλο που θα είχε στο σχέδιο ανατίναξης των φυλακών Κορυδαλλού, φέρεται να έχει και σημαντική θέση στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησαν το γενετικό υλικό του 39χρονου με υλικό που είχε βρεθεί σε αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς οι οποίοι είχαν χρησιμοποιηθεί σε τρεις βομβιστικές ενέργειες της οργάνωσης.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΈκτακτο: Απίστευτη πρόκληση Τουρκίας στο Αιγαίο!
Επόμενο άρθροΣτις 23 Μαρτίου η δίκη για το Βατοπέδι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.