Σε ιερό προσκύνημα οι παντόφλες του Αγίου Παϊσίου

2

agios

Σάλος έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την πρωτοβουλία ενός ιερέα στην Κύπρο να εκθέσει σε προσκύνημα τις … παντόφλες του Αγίου Παϊσιου.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι πλαστικές, καφέ παντόφλες που τοποθετήθηκαν μέσα σε ξύλινη θήκη υπό μορφή λειψανοθήκης. Στο πάνω μέρος του ξύλινου κουτιού, τοποθετήθηκε μια εικόνα του γέροντα Παϊσιου, που πρόσφατα ανακηρύχθηκε άγιος από την Εκκλησία.

«Ήταν λάθος μου που δεν ένημέρωσα την Μητρόπολη» δήλωσε ο ιερέας μιλώντας στο orthodoxia.info ενώ υποστήριξε πως ήταν ένα «οικογενειακό κειμήλιο του πατέρα του». Παραδέχθηκε πως υπήρξαν αντιδράσεις και στην Κύπρο ενώ η Μητρόπολη Λεμεσού στην οποία ανήκει ο ναός που πραγματοποιήθηκε το προσκύνημα κάλεσε τον κληρικό για εξηγήσεις.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθρο“Ραβασάκια” σε 1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων για το “ΧΑΡΑΤΣΙ” (ΕΕΤΗΔΕ) του 2013!
Επόμενο άρθροΔείτε πόσο κοστίζουν τα ακίνητα με θέα στην Ακρόπολη και δίπλα στο σπίτι του… Γιάνη Βαρουφάκη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.