Ρεκόρ συμμετοχών στο 10ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι (photos)

0

Nέο ρεκόρ συμμετοχών (190 μαθητές και μαθήτριες!) και πολύ κέφι που αποτυπώνονταν στα χαρούμενα πρόσωπα όλων των συμμετεχόντων σημάδεψαν 10ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Φλεβάρη. Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος και η Σχολή Χατζήβεη.

Ένα μελίσσι παιδιών κατέκλυσε από πρωί τις εγκαταστάσεις της Σχολής Χατζήβεη όπου πραγματοποιηθήκαν οι αγώνες. Η γραμματεία των αγώνων ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην αυξημένη προσέλευση και με τη συμβολή των υπευθύνων και του προσωπικού της Σχολής Χατζήβεη αντιμετωπίζονταν γρήγορα όποιες έκτακτες ανάγκες προέκυπταν.

Τη διεύθυνση των αγώνων είχε η Ντίνα Σερετάκη επικεφαλής διαιτητής και υπεύθυνος κληρώσεων ήταν ο πρόεδρος του ΣΟΝΦ και Διεθνής Διαιτητής Οδυσσέας Βαζελάκης, ενώ τη διοργάνωση στήριξαν ανιδιοτελώς, με μεγάλη επάρκεια και φροντίδα διαιτητές μέλη του ΣΟΝΦ και αρκετοί σκακιστές του. Με την κοινή προσπάθεια όλων των συντελεστών η διοργάνωση στέφθηκε -κατά γενική ομολογία- από πολύ μεγάλη οργανωτική επιτυχία.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της πόλης Άρης Βασιλόπουλος, ο αντιδήμαρχοςΝίκος Ανανιάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεόδωρος Μανωλεδάκης, Τάκης Γαβριηλίδης και Αλίκη Γαλαζούλα, εκπρόσωποι τοπικών μέσων και εκπαιδευτικοί της περιοχής.

Στα διαλλείματα μεταξύ των γύρων οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να παίζουν στη σκακιέρα δαπέδου που στήθηκε ειδικά για την περίσταση, ενώ μέριμνα υπήρχε και για τη δημιουργική απασχόληση με τη βοήθεια και επίβλεψη παιδαγωγού της του σχολείου για μικρότερα αδέλφια που δεν ξέρουν σκάκι.

Σημαντική καινοτομία στους φετινούς αγώνες ήταν η λειτουργία ανοικτού ασύρματου δικτύου ίντερνετ και ιστοσελίδας της διοργάνωσης από όπου οι γονείς μπορούσαν να ενημερώνονται για την εξέλιξη των αγώνων, τα αποτελέσματα και τις κληρώσεις.

Σε όλους απονεμήθηκε δίπλωμα συμμετοχής ενώ οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας και το πρώτο κορίτσι βραβεύθηκαν με μετάλλια. Αυτοί είναι (μετά την άρση τυχών ισοβαθμιών):
 

Κατ.
Όνομα
Βαθ.
BH.
1
ΑΡΑΠΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5
14
2
ΠΑΠΠΑΣ
ΛΕΑΝΔΡΟΣ
13½
3
ΣΕΡΕΤΑΚΗ
ΜΥΡΤΩ
3
15
 
Α
Δημοτικού
 
Κατ.
Όνομα
Βαθ.
BH.
1
ΓΚΟΒΟΣΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΓΕΩΡΓ
5
15
2
ΠΑΠΑΝΙΚΑ
ΘΕΟΔΩΡΑ
4
16
3
ΖΑΡΕΙΦΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
4
13
 
Β
Δημοτικού
 
Κατ.
Όνομα
Βαθ.
BH.
1
ΣΤΑΜΕΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
14
2
ΤΣΑΝΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
4
15½
3
ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
4
15½
 
 ………
 
 
 
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
ΛΥΔΙΑ
13
 
Γ
Δημοτικού
 
Κατ.
Όνομα
Βαθ.
BH.
1
ΧΑΛΚΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5
14
2
ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ
ΜΙΧΑΗΛ
4
18
3
ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
4
16
 
 ………….
 
 
 
ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
4
13
 
Δ
Δημοτικού
 
Κατ.
Όνομα
Βαθ.
BH.
1
ΕΖΕ
ΜΑΡΙΑ
5
17½
2
ΤΣΑΚΙΡΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ
4
17½
3
ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
4
16
Ε Δημοτικού
 
Κατ.
Όνομα
Βαθ.
BH.
 
1
ΠΑΡΟΓΛΟΥ
ΕΦΡΑΙΜ ΧΡΗΣΤΟΣ
15
 
2
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
ΝΙΝΟ
4
17
 
3
ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
4
15
 
 
 …………..
 
 
 
 
ΣΠΑΝΟΥ
ΕΛΕΝΗ
3
15½
 
ΣΤ Δημοτικού
 
Κατ.
Όνομα
Βαθ.
BH.
 
1
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5
15
 
2
ΜΠΟΥΛΑΜΑΤΣΗΣ
ΑΛΕΞΙΟΣ
4
14
 
3
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
4
12½
 
 
 …….
 
 
 
 
ΝΤΑΛΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
2
11½
 
Γυμνάσια – Λύκεια
 
Κατ.
Όνομα
Βαθ.
BH.
 
1
ΕΡΓΑΖΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
5
12
 
2
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ
4
17
 
3
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΦΟΙΒΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ
4
14½
 
 
 …..
 
 
 
18
ΜΙΧΑΣΕΜΠ
ΑΝΝΑ

 

Προηγούμενο άρθροΠαιδίατρο για τους Παιδικούς Σταθμούς ζητά ο Δ.Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Συγκρότηση Δημοτικής επιτροπής Διαβούλευσεις – Προϋποθέσεις – Αίτηση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.