Αρκεί μόνο ένας περίπατος στα πεζοδρόμια της Νέας Φιλαδέλφεια και της Νέα Χαλκηδόνας για να διαπιστώσει κανείς τις “παγίδες” που καραδοκούν στο διάβα του…

Εκτός από τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τις κολώνες φωτισμού και τα δέντρα στο μέσον του πεζοδρομίου που εμποδίζουν την απρόσκοπτη διέλευση των πεζών -κάτι… “φυσιολογικό” στη χώρα μας-, μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με τα ανοιχτά φρεάτια των οποίων τα καπάκια έχουν αφαιρεθεί από τους “συλλέκτες σκραπ”. “Παγίδα” για τους πεζούς είναι επίσης και οι βάσεις από τους δημοτικούς πυλώνες φωτισμού που απέμειναν μετά την πτώση των πυλώνων (λόγω διάβρωσης) αλλά ποτέ δεν απομακρύνθηκαν από τους υπευθύνους!

Όπως βλέπετε και στη χαρακτηριστική φωτογραφία από το ρεπορτάζ του Fx, η κατάσταση είναι παρόμοια σε πολλά σημεία του δήμου. Μάλιστα πριν λίγες μέρες δημότες μάς ενημέρωσαν ότι ηλικιωμένος έσπασε το πόδι του πέφτοντας μέσα σε ανοιχτό φρεάτιο που βρισκόταν σε δημοτικό πεζοδρόμιο. Παρόμοια ατυχήματα έχουν αναφερθεί και κατά το παρελθόν…

Ν.Φιλαδέλφεια-Ν.Χαλκηδόνα: Οι "παγίδες" είναι πολλές για τους πεζούς...

Προηγούμενο άρθρο«Έμπρακτα Μαθήματα Φασισμού από “Αντιφασίστες”»
Επόμενο άρθροΑπό τους Δήμους πάνε στις Περιφέρειες τα Κοινωνικά Προγράμματα! Σφοδρή αντίδραση δημάρχων!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.