«Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας ψάρι», λέει και η Ζωή Κωνσταντοπούλου!

0

konstantopoulouΗ κ. Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Unfollow τόνισε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν θα δεχθεί να μην υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις, ενώ τη συμφωνία τη χαρακτήρισε συρραφή επιστολών και ανακοινωθέντων, εξηγώντας και τη στάση της να μην έλθει προς ψήφιση στη Βουλή η συμφωνία του Eurogroup.

Οι δηλώσεις της κ. Κωνσταντοπούλου προκάλεσαν προβληματισμό στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς έγιναν και στον απόηχο του ζητήματος που έθεσε περί εγκυρότητας μνημονιακών νόμων που ψηφίστηκαν από την προηγούμενη Βουλή με λιγότερες από 151 ψήφους, λόγω της απουσίας των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

«Οχι» ψήφιση
Η πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε τη συμφωνία «συνδυασμό επιστολών και ανακοινωθέντων», ενώ επισήμανε ότι «η Βουλή δεν ψηφίζει ούτε επιστολές ούτε ανακοινωθέντα».

Ταυτόχρονα σχολίασε τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους λέγοντας ότι «η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί να μην υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος», προσθέτοντας τα εξής: «Οι δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των δύο κομμάτων δεν είναι διατεθειμένες να βαφτίσουν το κρέας ψάρι και να υπαναχωρήσουν στις αδιαπραγμάτευτες αρχές επί τη βάσει των οποίων δόθηκε η λαϊκή εντολή».

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Δ.Φ.Χ. & των “17” – Λεπτομέρειες…
Επόμενο άρθροΟι δράσεις της “Πολιτιστικής Αναγέννησης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.