Γήπεδο ΑΕΚ: Σήμερα η εκδικάζεται η προσφυγή στο ΣτΕ

0

ghpedo-aek-synvoylio-ths-epikrateias111Σήμερα Παρασκευή (06/03) στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα εκδικασθεί η προσφυγή του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και των 17 πολιτών, κατά του νόμου που παραχωρεί στην ΑΕΚ έκταση 2,5 στρ. από το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας για την κατασκευή του νέου γηπέδου της.

Συγκεκριμένα, πρώτα θα εκδικασθεί η αίτηση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας (Νο 12) και μετά αυτή των «17» (Νο 13). Τη σοβαρότητα του θέματος αντικατοπτρίζει η παρουσία του Προέδρου του ΣτΕ Σωτήρη Ρίζου (προεδρεύων & πρώτος εισηγητής). Δεύτερη εισηγήτρια, η κυρία Δήμητρα Μαυροπόδη.

Η απόφαση του ΣτΕ που θα ανακοινωθεί λίγες μέρες μετά την δίκη, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο του μεγάλου θέματος του γηπέδου. Σε περίπτωση που απορριφθεί η ένσταση, η ΑΕΚ θα προχωρήσει κανονικά τις διαδικασίες για την έκδοση της άδειας κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς» και φυσικά την κατασκευή του. Σε αντίθετη περίπτωση, η ΑΕΚ θα πρέπει να προσαρμόσει τα σχέδια του γηπέδου στα νέα δεδομένα με ότι αυτό συνεπάγεται ή να παγώσει την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Προηγούμενο άρθροΟ Κυνόδοντας η δεύτερη καλύτερη ταινία της δεκαετίας
Επόμενο άρθροΠαιδίατρο για τους Παιδικούς Σταθμούς ζητά ο Δ.Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.