Γήπεδο ΑΕΚ: “Αρνητική εισήγηση από τον προέδρο του ΣτΕ, για τη προσφυγή του Δήμου”

0

ghpedo-aek-synvoylio-ths-epikrateiasΜετά τις πληροφορίες για οριστική απόφαση και απόρριψη από το ΣτΕ της προσφυγής των 17 δημοτών κατοίκων της περιοχής, που ζητούσαν την ακύρωση της από 3.11.2014 απόφασης της αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής με την οποία επέρχεται τροποποίηση και επικαιροποίηση της μελέτης «προστασία, διαχείριση και ανάπλαση του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας», μένει σε εκκρεμότητα η απόφαση για την προσφυγή του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού “Στο Κόκκινο” -ο οποίος πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ- και η συντάκτης του Αλέκα Ζουμή, ο πρόεδρος του ΣτΕ κύριος Σωτήρης Ρίζος έχει κάνει αρνητική εισήγηση στο ίδιο πλαίσιο με των 17, ωστόσο η οριστική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα, που μάλλον θα είναι αρνητική για τον Δήμο Φ.Χ.

Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στη συνάντηση όλων των μερών τη Δευτέρα 30/03 στο δημαρχείο του Δήμου Φ.Χ.

 

 

Προηγούμενο άρθροΣήμερα η «Ώρα της Γης» από τις 8.30-9.30μμ
Επόμενο άρθροΤο Βρετανικό Μουσείο απορρίπτει κατηγορηματικά τη διαμεσολάβηση της UNESCΟ για τα γλυπτά του Παρθενώνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.