Αποκαλυπτική όπως πάντα… η Amber Rose

0

amber4Το γεμάτο καμπύλες της κορμί άπλωσε η Amber Rose σε παραλία στο Maui και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε θραύση με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο διαδίκτυο.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, σχεδιάστρια, μοντέλο και πολλά άλλα πόζαρε στο φακό τόπλες και σχεδόν γυμνή αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι δεν έχει ίχνος ντροπής όταν πρόκειται να… γδυθεί.

Η 31χρονη που ανέβασε η ίδια τις φωτογραφίες της στο Instagram έγραψε κάτω από το καυτό στιγμιότυπο: «Μακάρι αυτή η παραλία να ήταν πραγματικά τόπλες».

Η Amber Rose το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Amber Levonchuck εκτός από τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες είχε διάθεση να φιλοσοφήσει: «Οσο μεγαλώνουμε και γνωρίζουμε πραγματικά τον εαυτό μας αρχίζουμε να νιώθουμε όλο και περισσότερο πάθος για τη ζωή.
Περνάμε στο επόμενο επίπεδο της ζωής και το ζούμε!».

amber2amber3

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΒροχές και καταιγίδες την Παρασκευή
Επόμενο άρθροΑγιος Ιωάννης Ν.Φ: Φωτορεπορτάζ από την εκπληκτική παράσταση της θεατρικής ομάδας του Ναού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.