Η ξεκαρδιστική στιγμή που η Μαντόνα έφαγε τα μούτρα της στα Brit Awards (βίντεο)

0

madonna1Ένα απίστευτο ατύχημα είχε η βασίλισσα της ποπ επί σκηνής χθες το βράδυ.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η Μαντόνα (Madonna) ανέβηκε στη σκηνή των Brit Awards για να ερμηνεύσει την επιτυχία της “Living for Love” μαζί με τους χορευτές της ντυμένους μινώταυρους. Κάποια στιγμή, η 56χρονη σταρ, ντυμένη “ματαντόρ”, άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά και ξεκίνησε να ξελύνει την τεράστια κάπα που την κάλυπτε. Ε, τότε έγινε το κακό.

Αυτή είναι ακριβώς η στιγμή που η κάπα “τραβά” την Μαντόνα προς τα πίσω και εκείνη καταλήγει στο πάτωμα ανάμεσα στους χορευτές της. Βέβαια, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η Ματζ αντέδρασε ψύχραιμα συνεχίζοντας το σόου της, αν και τα πρώτα λεπτά μετά την τούμπα ήταν κάπως ταραγμένη. Αλοίμονο… Οφείλουμε ωστόσο να υπογραμμίσουμε ότι αν ήταν άλλος, λιγότερο γυμνασμένος και έτρωγε τέτοια τούμπα, δεν θα τη γλίτωνε και μάλιστα… “ατσαλάκωτος”.

Το μετά; Η βασίλισσα της ποπ φυσικά μίλησε δημόσια για την εμπειρία της και κατά κάποιον τρόπο… κατηγόρησε τον Αρμάνι!

Αυτή τη φωτογραφία πόσταρε στα σόσιαλ μίντια η Μαντόνα όπου φαίνεται ξεκάθαρα το σχέδιο της κάπας της για εκείνο το βράδυ με την υπογραφή του Αρμάνι, όπως μαθαίνουμε από τη λεζάντα. “Ο Αρμάνι με γάντζωσε. Η όμορφη κάπα μου ήταν δεμένη υπερβολικά σφιχτά! Αλλά τίποτε δεν μπορεί να με σταματήσει και η αγάπη πραγματικά με ανασήκωσε!”. Τι να πει κανείς; Η αλήθεια είναι ότι αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογέγειες..

madonna 2

ΠΗΓΗwomenonly.gr
Προηγούμενο άρθροΚατά των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια τάσσονται οι Έλληνες Ευρωβουλευτές
Επόμενο άρθροLove Story: Μετά από 45 χρόνια…ξανά μαζί
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.