Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ωρα των Σπορ”:

89498497498“Μετά την Γενική Συνέλευση και την έγκριση του παραχωρητηρίου, απομένουν πλέον συγκεκριμένα βήματα από πλευράς ΑΕΚ, για να φτάσουμε στον τελικό στόχο. Που δεν είναι άλλος από την έναρξη των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην ΑΕΚ προχωρούν έχοντας στα χέρια τους τον νόμο που «θωρακίζει» την «Αγιά-Σοφιά» και περιμένουν την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας, για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα έργα. Και επιθυμούν να είναι απόλυτα έτοιμοι για τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, ώστε να μην χαθεί καθόλου χρόνος και η κατασκευή του γηπέδου να τεθεί σε εφαρμογή.

Γι’ αυτό και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας εστάλη τις προηγούμενες μέρες στην Πολεοδομία Νέας Ιωνίας αίτημα, προκειμένου να επιτραπεί στην ΑΕΚ να περιφράξει και να καθαρίσει το οικόπεδό της, ώστε να γίνει η απαραίτητη προεργασία προτού μπουν οι μπουλντόζες! Και στην ΑΕΚ περιμένουν την απάντηση και την έγκριση της Πολεοδομίας, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Άλλωστε το αίτημα της «Ένωσης» είναι απόλυτα δίκαιο, αφού μιλάμε για ένα οικόπεδο που της ανήκει και που βάσει νόμου, της επιτρέπει να χτίσει σε αυτό, το νέο της γήπεδο. Εφόσον λοιπόν έρθει το έγγραφο από την Πολεοδομία, το αμέσως επόμενο διάστημα τα ειδικά μηχανήματα θα βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα προετοιμάσουν το οικόπεδο, για να γίνει το τελικό βήμα και τα έργα να ξεκινήσουν, μόλις εξασφαλιστεί η οικοδομική άδεια. Και στην «Ένωση» εκτιμούν πως άλλο ένα γραφειοκρατικό ζήτημα, όπως αυτό που έχει να κάνει με την περίφραξη και τον καθαρισμό του οικοπέδου, θα ολοκληρωθεί την εβδομάδα που έρχεται και θα γίνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα, για να πάρει “σάρκα και οστά” ο στόχος όλων των ΑΕΚτζήδων.”

ΠΗΓΗaek365.com
Προηγούμενο άρθροΑμετακίνητος ο Σόιμπλε – Όχι στο πρόγραμμα γέφυρα
Επόμενο άρθροΕπιστολή υπέρ της Ελλάδας από 300 διανοούμενους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.