Αυτή η γυναίκα μόλις κέρδισε το Όσκαρ Α! ανδρικού ρόλου

0

enti

Μπορεί να σου φαίνεται απίστευτο, όμως είναι αλήθεια. Η μεταμόρφωση του άρτι βραβευθέντος ηθοποιού είναι συγκλονιστική. Ο Έντι Ρέντμεϊν (Eddie Redmayne) είναι ο φετινός νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, βραβείο που κέρδισε για την ερμηνεία του στην ταινία “Η Θεωρία των Πάντων”. Το θέμα δεν αφορά σε αλλαγή φύλλου τύπου Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner). Ο 33χρονος ηθοποιός”μεταλλάχθηκε” σε γυναίκα για τις ανάγκες του ρόλου του στην τελευταία ταινία με τίτλο “Το κορίτσι από τη Δανία”.

Σε αυτή την ταινία ο Ρέντμεϊν ερμηνεύει έναν άντρα που γίνεται γυναίκα. Για την ακρίβεια πρόκειται για την ιστορία του τρανσέξουαλ πρωτοπόρου Έιναρ Βέγκενερ (Einer Wegener) -που αργότερα έγινε γνωστή με το όνομα Λίλι Έλμπε (Lili Elbe).

enti 2

ΠΗΓΗwomenonly.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα “βόμβα” Γλέζου: “Στην εξουσία η Χρυσή Αυγή αν δεν…
Επόμενο άρθροΔείτε την καλλονή κοπέλα του Αντετοκούνμπο (εικόνες & βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.