Αναμένονται 1.200 προσλήψεις εποχικών στο Υπουργείο Πολιτισμού

0

yyppoΟ αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης δήλωσε κατά τη χθεσινή συζήτηση με δημοσιογράφους, πως ήδη έχει σταλεί στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης η προκήρυξη που πρέπει να ενταχθεί στο ΑΣΕΠ για την πρόσληψη περίπου 1.200 υπαλλήλων για τη φύλαξη μουσείων και αρχαιολογικών χώρων στο πλαίσιο του διευρυμένου θερινού ωραρίου (8 το πρωί με 8 το βράδυ).

Η διαδικασία για τις προσλήψεις από το Υπουργείο Πολιτισμού τρέχει με γοργούς ρυθμούς προκειμένου «να προλάβουμε το Πάσχα που φέτος πέφτει νωρίς», δήλωσε ο κ. Ξυδάκης.

Πρόκειται για το πρόγραμμα θερινού ωραρίου που εφαρμόστηκε πέρυσι σε 33 χώρους με μεγάλη επιτυχία. Όταν ο υπουργός ρωτήθηκε αν θα αυξηθούν αυτοί ο χώροι στους 46 όπως είχε ανακοινώσει ο προηγούμενος υπουργός Κώστας Τασούλας έδειξε να μη γνωρίζει την ύπαρξη του συγκεκριμένου σχεδίου.

Η Αμφίπολη δεν θα μπορούσε να λείψει από τη χθεσινή συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού να δηλώνει πως θα δει πρώτα την Κατερίνα Περιστέρη και δεν απέκλεισε να συσταθεί επιτροπή από το υπουργείο και να σταλεί στο χώρο της ανασκαφής για να δει τι ακριβώς έχει γίνει εκεί.

ΠΗΓΗdikaiologitika.gr
Προηγούμενο άρθροΧωρίς τέλος τα περιστατικά με βαριά συμπτώματα μέθης ανηλίκων
Επόμενο άρθροΚατά των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια τάσσονται οι Έλληνες Ευρωβουλευτές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.