Νέα “βόμβα” Γλέζου: “Στην εξουσία η Χρυσή Αυγή αν δεν…

0

image

Μετά την δήλωση ότι η κυβέρνηση βάφτισε το κρέας ψάρι ο Μανώλης Γλέζος επανέρχεται με συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera σχετικά με τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στην Ευρωζώνη και την πολιτική του δράση.

Στην ερώτηση αν βλέπει σε κίνδυνο την ενότητα της χώρας και αν υπάρχει, επίσης, κίνδυνος να αναπτυχθούν ακραίες δυνάμεις, ο κ. Γλέζος απαντά ότι «ο κίνδυνος υπάρχει και θα εκραγεί αν η κυβέρνηση αποδειχθεί μη ικανή να κρατήσει τον λόγο της. Κι αν δεν τον κρατήσει, θα φέρει στα πρόθυρα της εξουσίας την Χρυσή Αυγή πριν καν το καταλάβει».

Προηγούμενο άρθροΔεν καταργούνται τα βουλευτικά αυτοκίνητα επειδή είναι με leasing
Επόμενο άρθροΑυτή η γυναίκα μόλις κέρδισε το Όσκαρ Α! ανδρικού ρόλου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.