Μέγας φοροφυγάς o Ρόμπερτ Ντε Νίρο

0

nte niro

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο (Robert de Niro) χρωστάει ένα υπέρογκο ποσό σε φόρους.

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που έχει στην κατοχή του ο ιστότοπος Smoking Gun, ο 71χρονος σταρ χρωστά στην αμερικανική κυβέρνηση $6.410.449,20 (€5.717.948,50) στο σύνολο.

Μην τρομάζετε, όμως, με το ποσό, γιατί δεδομένου ότι η συνολική “αξία” του δύο φορές βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού ανέρχεται στα $200 εκατομμύρια (€178 εκατομμύρια) δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει ζήτημα.

Εκτός από τα κέδη του ως ηθοποιός -και μάλιστα τεραστίου μεγέθους- ο ντε Νίρο είναι και πολυπράγμων επιχειρηματίας με μερίσματα στο Nobu και το TriBeCa Grill, όπως επίσης στα The Greenwich Hotel και TriBeCa Productions στη Νέα Υόρκη όπου μένει κιόλας.

Για την ιστορία να υπογραμμίσουμε ότι ο Ρόμπερτ και η σύζυγός του, Γκρέις Χάιταουερ (Grace Hightower) ζουν σε μια από της πιο ακριβώς περιοχές του Μεγάλου Μήλου, το Central Park West σε ένα διαμέρισμα το οποίο νοικιάζουν για $125.000 (€111.468) τον μήνα.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί το ζεύγος ντε Νίρο που είναι παντρεμένο από το 1997. H Γκρέις είναι η δεύτερη γυναίκα του διάσημου ηθοποιού. Σύμφωνα με το Smoking Gun, το έγγραφο που δηλώνει το χρέος εκδόθηκε τον Νοέμβριο, ωστόσο επίσημη απόκριση από τον ίδιο τον άμεσα ενδιαφερόμενο δεν έχουμε ακόμη…

nte niro 1

ΠΗΓΗwomenonly.gr
Προηγούμενο άρθροΟι νέοι με χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης εμφανίζουν τάση να έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο αλκοολισμού
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Βασιλόπουλου με Δημάρχους Ν. Ιωνίας, Μεταμόρφωσης και Ηρακλείου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.