«Τα άσφαιρα και η Αλήθεια…»

0

ColdCanineAustraliancurlew

Ασφαιρα είναι: Να βάζει ΟΛΑ τα τοπικά ΜΜΕ στον ίδιο κουβά (ενώ θέλει να κριτικάρει συγκεκριμένα), να «ρωτάει» μέσω δημόσιας ανάρτησης (με ανοιχτά σχόλια!) στον ιστότοπο του στο internet εάν προτίθενται τα άλλα τοπικά ΜΜΕ (αναφορά με το όνομα τους και τα ονόματα των εκδοτών) να συνεισφέρουν στο δημόσιο διάλογο με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και προτάσεις για την καταπολέμηση του χουλιγκανισμού…

Εάν κάποιος θέλει πραγματικά να οργανώσει δημόσιο διάλογο με συνεισφορά των τοπικών ΜΜΕ, απλά οργανώνει συνάντηση ανάμεσα στα τοπικά μέσα… με ένα τηλέφωνο, email, sms κλπ. Διαφορετικά, το κάνει απλά «για τις εντυπώσεις», για να “πουλήσουμε” στους όψιμους συμμάχους μας (οι οποίοι φυσικά κάνουν δεκάδες share & like στα social media την βολική προς αυτούς ανάρτηση), «στοχοποιώντας» τελικά ΟΛΑ τα άλλα τοπικά ΜΜΕ περιλαμβανομένου και του Fx-news που μας αφορά

Αλήθεια είναι ότι:  Το Fx καλύπτει τα ΠΑΝΤΑ, χωρίς παρωπίδες, χωρίς χορηγούς, χωρίς προκαταλήψεις και φυσικά χωρίς να έχει την ανάγκη να κάνει service σε ΚΑΝΕΝΑΝ!!! Και φυσικά το Fx θα συμμετέχει σε διάλογο αν καλεστεί επίσημα από οποιοδήποτε φορέα ή ΜΜΕ, για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί την Πόλη μας.
animate

Προηγούμενο άρθροΤι αποκάλυψε η Λίτσα για Βλαστό, Χρονοπούλου, Μητρόπουλο
Επόμενο άρθροΒόμβα του ΣτΕ κατά του ΕΝΦΙΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.