«Σταμάτησα την απεργία πείνας, συνεχίζουμε τον αγώνα για το γήπεδο!»

0

Ο Πάρης Βάκης υπέκυψε στις πιέσεις να σταματήσει την απεργία πείνας, αφού η υγεία του είχε καταβληθεί ύστερα από έξι ημέρες χωρίς να λάβει τροφή.

0181Ρεπορτάζ: Aek-live.gr – Χρήστος Κωνσταντινίδης

Στην απόφαση να σταματήσει την απεργία πείνας ήρθε ο Πάρης Βάκης. Ο αδερφός μας είχε ξεκινήσει να μην λαμβάνει τροφή απ’το Σάββατο, όταν και κατασκήκωσε στην έκταση της ΑΕΚ στέλνοντας μήνυμα για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Δεν πρόκειται να φύγω από εδώ αν δεν μου δώσουν γραπτές εγγυήσεις, ότι θα χτιστεί το σπίτι μας. Δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία, μας κοροϊδεύουν τόσο χρόνια», είχε δηλώσει στην κάμερα του ΑΕΚ LIVE ο Ενωσίτης οπαδός.

Ο Πάρης άντεξε έξι ημέρες χωρίς τροφή. Τα τελευταία 24ωρα η υγεία του είχε επιδεινωθεί. Ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και οι οργανικές του λειτουργίες είχαν ατονίσει, κάτι που του είχαν επισημάνει Ενωσίτες ιατροί που πέρασαν απ’τη Σκεπαστή για να του συμπαρασταθούν και τον εξέτασαν. Όλος ο κόσμος της ΑΕΚ αλλά και οπαδοί άλλων ομάδων συγκινήθηκαν με τον αγώνα του αδερφού μας και το θάρρος του. Ωστόσο, ο οργανισμός του Πάρη είχε εξασθενίσει. Το βράδυ της Πέμπτης αποφάσισε να σταματήσει την απεργία πείνας, όχι όμως και τη μάχη για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αποφάσισε να παραμείνει ΕΚΕΙ και να παραμείνει βράχος στη θέση του μαζί με άλλα αδέρφια.

«Σταμάτησα την απεργία πείνας και συνεχίζουμε τον αγώνα. Παραμένουμε εδώ όλοι στη Νέα Φιλαδέλφεια», αρκέστηκε να πει μιλώντας με το AEK LIVE.

Προηγούμενο άρθροΕπανήλθαν τα τόπλες στην 3η σελίδα της Sun
Επόμενο άρθρο“Περιμένοντας την ελπίδα της… αλλαγής”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.