Μεγάλη η πορεία των οπαδών της ΑΕΚ για το γήπεδο (videos)

0
444444
Φωτογραφία: iefimerida

Περίπου 2.500 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στην πορεία της “Original” στη Νέα Φιλαδέλφεια, διαδήλωσαν υπέρ της κατασκευής του γηπέδου και έστειλαν… μήνυμα ενόψει των εκλογών – Παρατράγουδο σε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ρεπορτάζ: newsit.gr

https://www.youtube.com/watch?v=F58Kj2LKM1U#t=13

Η πρωτοβουλία της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών στέφθηκε με επιτυχία χάρη στη συμμετοχή των φίλων της ΑΕΚ. Μικροί, μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες ήταν εκεί, από το σταθμό στα Άνω Πατήσια μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια για να βροντοφωνάξουν για τον μεγάλο πόθο τους… την κατασκευή της “Αγιά – Σοφιάς”.

Η διαδήλωση δεν ξεκίνησε καλά, καθώς περίπου στις 19:00 υπήρξε ένταση στον σταθμό των Άνω Πατησίων όταν οι οπαδοί της ΑΕΚ κατέστρεψαν περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά -ευτυχώς- δεν υπήρξαν περισσότερα παρατράγουδα.

Εκτός από το σύνθημα “Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια”, κυριάρχησαν έντονες αποδοκιμασίες κατά του Δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου, οι οποίες μάλιστα κορυφώθηκαν όταν η πορεία έφτασε στο Δημαρχείο (απ’ έξω υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη, που όμως δεν χρειάστηκε να παρέμβει).

Ο τελικός προορισμός ήταν ο χώρος όπου βρισκόταν το παλιό γήπεδο της ομάδας, εκεί όπου ο κόσμος εξέφρασε την συμπαράσταση του στον οπαδό που ξεκίνησε απεργία πείνας υπέρ της “Αγιά – Σοφιάς”. “Βάκη ψυχάρα, για πάντα ΑΕΚάρα”, ήταν το κεντρικό σύνθημα…

ΜΕΣΩnewsit.gr - 2
ΠΗΓΗnewsit.gr - 1
Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2015: Oλα τα κόμματα και όλοι οι υποψήφιοι Πανελλαδικά!
Επόμενο άρθροΗ εκπαίδευση των Εθελοντών Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.