Μαρία Κούκα: Η sexy Ελληνίδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας (photos)

0

maria-kouka (3)Μια φωτογραφία της Μαρίας Κούκα από το set των The Royals, της πολυαναμενόμενης σαπουνόπερας με την Liz Hurley στο ρόλο της βασίλισσας της Αγγλίας, μας έδωσε την αφορμή να ασχοληθούμε μαζί της.

Eίναι 27 ετών, φουλ στις καμπύλες και έγινε γνωστή από την προ ετών σχέση της με τον Simon Webbe, μέλος του συγκροτήματος Blue, το οποίο εκπροσώπησε το 2011 τη Μεγάλη Βρετανία στη Eurovision. Ένα ‘πατριωτάκι’ που είπαμε να βάλουμε το χέρι μας για να προωθήσουμε ακόμη ψηλότερα.

Ένα άρθρο στο site γνωστής Κυριακάτικης ελληνικής εφημερίδας, πριν από περίπου ένα χρόνο. Το όποιο μετά οι πάντες αναδημοσίευσαν. Αυτό είναι το εύρος του πόσο γνωστή είναι στην Ελλάδα η Μάρω (έτσι την λένε οι φίλοι της), η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε σε Φλόριντα και Αφρική και από τα 18 της κάνει τα δικά της τα ωραία στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα η Μαρία, το ακριβώς αντίθετο του ανορεξικού μοντέλου, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, δουλεύει ως μοντέλο (έχει κάνει από London Fashion Week μέχρι International Hair Show στο Μιλάνο), εσωρούχων, πασαρέλας και όχι μόνο, συμμετέχει σε βιντεοκλίπ, έχει γίνει το πρόσωπο εταιρίας μαγιό, έχει φτιάξει τη δική της σειρά εσωρούχων και γενικώς το παλεύει. Με το μόντελινγκ, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, τα πάντα όλα που έχουν σχέση με την σόουμπιζ.

Βέβαια, παρ’όλη την ‘πάλη’ της, στην Μεγάλη Βρετανία εξακολουθεί να είναι γνωστή από την σχέση της που τελείωσε. Για αυτό και, μέχρι τώρα, δεν είχαμε μιλήσει για εκείνη.

Η φωτογραφία, ωστόσο, που ανέβασε πρόσφατα στα social της από το set του Royals (το οποίο κάνει πρεμιέρα μέσα Μαρτίου), αλλάζει τα πράγματα.

Δεν ξέρω αν ο ρόλος της είναι μεγάλος ή μικρός. Πάντως είναι ένα πολύ θετικό βήμα προς τα πάνω. Ειδικά αν το The Royals εξελιχθεί, όπως όλα δείχνουν, στην ένοχη απόλαυση της σεζόν. Και γιατί όχι δηλαδή. Σκέψου ότι μέχρι και η Joan Collins είναι εντός του cast. Και μάλιστα σε grande ρόλο.

Πίσω στη Μαρία τώρα. Η οποία, μην ξεχνιόμαστε, στα 17 της κέρδισε τον διαγωνισμό Miss South Beach. Δηλαδή ανακηρύχθηκε το καλύτερο κορμί στο Μαϊάμι. Μια πόλη όπου η χειρότερη, η του ‘πεταματού’, είναι 8άρι οπουδήποτε άλλου.

Η Μαρία λοιπόν, η οποία επιπλέον διαθέτει και πτυχίο δημοσιογραφίας και αυτή τη στιγμή γράφει το πρώτο της βιβλίο, ξέρει να γράφει. Κάτι που διαπιστώνεις αν μπεις λίγο στο blog της, διαβάσεις 1-2 άρθρα που έχει γράψει σε αγγλικά περιοδικά και γενικά κάνεις κάτι παραπάνω από το να ξεροσταλιάζεις (ή να ψάχνεις για ατέλειες, αν είσαι αυτού του τύπου ο αναγνώστης) τις φωτογραφίες της.

 

ΠΗΓΗoneman.gr
Προηγούμενο άρθροΣτους 8 του Κυπέλλου η ΑΕΚ, 2-0 την Κέρκυρα
Επόμενο άρθροΤα 22 μέτρα της νέας κυβέρνησης για την πάταξη της Διαφθοράς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.