Η φετινή βασίλισσα του πατρινού καρναβαλιού

0

1197721Η πρασσινομάτα Aναστασία (Νάσια) Στεφανίδη είναι η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2015, καθώς επελέγη ανάμεσα σε 19 υποψηφιότητες. Είναι εξοικειωμένη με την καρναβαλική ατμόσφαιρα της μεγάλης γιορτής της Πάτρας καθώς έχει πολλές συμμετοχές σε πληρώματα.

Η Νάσια Στεφανίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα και είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πύργου. Εκτός από τις σπουδές της, η Νάσια ασχολείται με το μόντελινγκ -έχοντας καταφέρει να κερδίσει τρείς τίτλους σε διαγωνισμούς ομορφιάς στο παρελθόν- και την διαφήμιση.

Η Νάσια Στεφανίδη με το σαγηνευτικό βλέμμα θα εμφανιστεί ως Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 στις επόμενες εκδηλώσεις που αφορούν την διοργάνωση και βέβαια πάνω στο άρμα της θα μοιράσει χαμόγελα με τη γλυκιά της παρουσία στις μεγάλες παρελάσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Πατρινού Καρναβαλιού 2015.

Το άρμα της Βασίλισσας δημιουργείται από τους καλλιτέχνες του Καρναβαλικού Εργαστηρίου. Είναι το μεγαλύτερο άρμα της παρέλασης, διαστάσεων 12μ (μήκος) Χ4,5μ (πλάτος), με υλικό κυρίως πολυεστέρα αλλά και φελιζόλ, είναι επηρεασμένο από την Ανατολή (οριεντάλ) αλλά και με αρκετά ινδικά στοιχεία.

Ένα κτίριο σαν κάστρο, ελέφαντες, καμήλες, άλογα πλαισιώνουν το πολύχρωμο άρμα (μοβ, κίτρινο, χρυσό κλπ), ενώ κυρίαρχο στοιχείο του άρματος είναι μια σκάλα, στην κορυφή της οποίας θα βρίσκεται όρθια η Βασίλισσα.

nasia_stefanidi_1-vert

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΚάρλα Μπρούνι, Ναόμι, Κοντσίτα ένωσαν τις δυνάμεις τους
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Λαϊκή συνέλευση στους Απομάχους Ν.Φ. την Κυριακή (01/02)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.