Επίσκεψη των ΚΑΠΗ Περιστερίου στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου»

0

78878Στα πλαίσια της προβολής, προώθησης και προσέλκυσης επισκεπτών στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου», αναφορικά με τη διάδοση της ιστορίας και του πνεύματος του πολιτισμού της Μικράς Ασίας, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Περιστερίου από τις 19/01/15 έως τις 30/01/15.

Συνολικά επισκέφθηκαν το Μουσείο περίπου 400 άτομα, τα οποία ξεναγήθηκαν στους χώρους του και είχαν την ευκαιρία να ζήσουν, μέσα από μία διαδραστική αλλά και συναισθηματικά φορτισμένη περιήγηση, την αναβίωση ενός εκ των σημαντικότερων κεφαλαίων της νεότερης ιστορίας του ελληνικού έθνους.

Για όλες τις μελλοντικές κινήσεις μας σε αυτή την κατεύθυνση, θα ενημερώνουμε με αντίστοιχα δελτία τύπου τους συμπολίτες μας.

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Λαϊκή συνέλευση στους Απομάχους Ν.Φ. την Κυριακή (01/02)
Επόμενο άρθροΣυναυλία της Χορωδίας «ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΜΕΛΩΔΟΙ» της Κυριακή (01/02) στο “Μίλτος Κουντουράς”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.