Έχασε το σουτιέν της την ώρα της πασαρέλας (βίντεο)

0

270115134432_2340Στα πρόσφατα καλλιστεία «Μις Καλιφόρνια» η Σανέλ Ρίγκαν από το Μπέβερλι Χιλς βγήκε αεράτη στη πασαρέλα, καθώς τα προγνωστικά την έφερναν φαβορί με διαφορά… στήθους.

Εκεί συνέβη το απρόοπτο: την ώρα που το μοντέλο λικνιζόταν με χάρη το σουτιέν της δεν άντεξε την πίεση της στιγμής και το κορδόνι έσπασε!

Το κοινό άρχισε να χειροκροτά και να αποθεώνει την ξανθιά καλλονή, ενώ η ίδια, με μια αστραπιαία κίνηση, συγκράτησε κράτησε το κορδόνι του μαγιό και συνέχισε να περπατά αγέρωχη, σα να μην συνέβη τίποτε!

Εκτός από καλλίγραμμη, η Σανέλ αποδείχθηκε και… επαγγελματίας καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις ακόμα και από την κοπέλα που πήρε τελικά το στέμμα!

 

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΑστυνομικός αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια της μητέρας του στο 401 στρ. νοσοκομείο
Επόμενο άρθρο“Το μικρό ψάρι”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.